Ga naar hoofdinhoud
Fibrotech wandpanelen

Fibrotech wandpanelen

Met de Fibrotech wandpanelen creeër je eenvoudig een lattenwand met een warme en moderne uitstraling! Met deze kant en klare wandpanelen werk je in korte tijd een wand af in  je woonkamer, keuken of bijvoorbeeld je slaapkamer.

Fibrotech akoestisch wandpaneel 

  • Stijlvol Scandinavisch design
  • Geluidsabsorberend
  • Als wandbekleding en plafondbekleding te gebruiken
  • Horizontaal- en verticaal toepasbaar
  • Natuurlijke uitstraling

Wil je weten hoe dat er in jouw kamer uitziet? Probeer de Visualiser

Fibrotech akoestisch wandpaneel

Fibrotech wandpaneel

Dit stijlvol geluidsabsorberend wandpaneel, is erg mooi en zorgt voor betere ruimteakoestiek in je woning zoals bijvoorbeeld een slaapkamer. Deze lattenwand is geschikt voor bijvoorbeeld houten wandbekleding van je interieur. Maar ook je plafond kun je ermee bekleden voor een esthetisch prachtig effect.

Ook zijn de houten lattenwand panelen op de achterkant voorzien van een dikke laag gerecycled zwart vilt. Het akoestische paneel zorgt ervoor dat het geluid niet wordt weerkaatst, het geluid wordt juist geabsorbeerd en gedempt. De geluidsabsorberende panelen zorgen voor een beter ruimteakoestiek in je huis wat zorgt voor meer rust. Loop er maar eens langs en je merkt direct het dempende en rustgevende effect van het gerecyclede vilt. Heb je een harde vloer van bijvoorbeeld hout of laminaat en werkt je woonkamer te veel als klankkast, dan is hier je oplossing.

De panelen zijn geschikt als wandbekleding maar ook als plafondbekleding, zowel horizontaal als verticaal. De akoestische panelen zijn er in verschillende stijlen. Afbeeldingen van links naar rechts: Light Oak (licht eiken), Oiled Oak (geolied eiken) en Walnut (walnoot). Zo kan jij kiezen welke het beste bij jouw interieur past. Bij elke lichtinval komen ze weer op een andere manier tot hun recht.

Monteren is erg gemakkelijk, je kunt de lattenwand panelen makkelijk ophangen door middel van schroeven. We raden je aan om schroeven te gebruiken met een zwarte kop zodat je ze later niet weer terugziet in het zwarte vilt. Omdat de akoestische panelen grotendeels uit hout bestaan, kunnen ze bij ontvangst een lichte houtgeur hebben. We raden je dan ook aan om de wandpanelen voor montage te laten acclimatiseren.