Toggle Nav

Bouwmarkt Utrecht thuisbezorgen

Bouwmarkt utrecht thuisbezorgenOp zoek naar een bouwmarkt in Utrecht? Bespaar dan tijd en laat je bouwmaterialen thuisbezorgen. BouwProfi is een online bouwmarkt met ruim assortiment. Thuiszorgd is wel zo gemakkelijk omdat je niet meer naar de bouwmarkt hoeft. Neem bijvoorbeeld de tijd om een van de top 10 bezienswaardigheden in Utrecht te bezoeken :)

Als bouwmarkt in de omgeving van Utrecht hebben wij  een compleet assortiment: Dakramen, Deuren, Gevelbekleding, Gips, Hardhout, Isolatie, Kozijnen, Lijstwerk (Plinten, Glaslatten en dergelijke), Plaatmateriaal (Multiplex, MDF, Spaanplaat enzovoorts), Tuinhout, vensterbanken en materialen voor je vloer en uiteraard hout. Wij leveren ook in de omgeving in plaatsen zoals Houten of Nieuwegein.

Bezoek onze bouwmarkt

Bouwmarkt met thuisbezorgen

Een bouwmarkt die thuisbezorgt in Utrecht: dat is BouwProfi. We geven tevens professioneel advies. We zijn online en hebben al meer dan 100 jaar ervaring met het leveren van hout, plaatmateriaal en bouwmaterialen in Utrecht. Snel thuisbezorgd. Thuisbezorgen is gemakkelijk want je hoeft niet meer naar de bouwmarkt met je boedelbak. Met BouwProfi bespaar je tijd en kun je snel aan de slag. Bestel online. Eigenlijk hetzelfde als Bouwmarkt Utrecht thuisbezorgen met 1 verschil: Je hoeft niet meer heen en weer te rijden met je boedelbak.

Vragen? Neem contact op ons op via het contactformulier of bel met 088 597 0000.

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie