Ga naar hoofdinhoud
VELUX UK06 dakramen en raamdecoratie

VELUX UK06 dakramen en raamdecoratie

VELUX UK06

Zoekt u een VELUX UK06 dakraam, raamdecoratie of bijvoorbeeld een rolluik? Koop deze hier! Profiteer van gratis bezorgen, wat al mogelijk is vanaf €250!

Direct naar VELUX UK06 dakramen | UK06 Elektrisch | UK06 Raamdecoratie

VELUX UK06 134x118cm

Het VELUX dakraam UK06 is 134 cm breed en 118 cm hoog. Met deze maten bedoelen wij de inbouwmaat. Te koop als wit afgelakt grenen kozijn. Zoekt u een GGL UK06 blank afgelakt grenen kozijn? Op aanvraag kan dit worden besteld. Het voordeel wat bediening betreft is dat de bedieningshandgreep over de gehele breedte van het dakraam aan de bovenzijde is gepositioneerd. Hierdoor is dit grote dakraam gemakkelijk te openen.

ID10033366_138449-01_VELUX_logo_digital_broadcast.png

Dakraam vervangen voor GGL UK06 134x118cm

Wilt u een oud VELUX dakraam vervangen? Oudere maten dakramen die lijken op de UK06 zijn:

  • GGL 74
  • GGL U06

Vervangende ramen kunnen worden gemonteerd met renovatiegootstukken. In veel situaties kunt u het nieuwe dakraam plaatsen met behoud van de interieurafwerking. Kleine aanpassingen zijn vaak wel nodig. In sommige gevallen kan de raamdecoratie worden overgezet.

De nieuwe generatie VELUX dakramen (met K in de maatcodering) heeft echter een groter glasoppervlak. Voordeel is dat u hiermee meer daglicht heeft. Nadeel is echter dat de oude raamdecoratie niet meer past omdat de binnenmaat van het raamkozijn groter is dan het oude dakraam. Uiteraard kunt u bij ons wel nieuwe raamdecoratie bijbestellen.

Anderen bekeken ook:  VELUX GGL | Klusadvies VELUX dakraam vervangen | VELUX maattabel dakramen oud en nieuw