Ga naar hoofdinhoud
Flexim dakmortel flexim rood 00013
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Flexim dakmortel flexim rood 00013

€ 108,11
Levertijd in werkdagen
1 dag
  • Usp icon

    Bezorging op de stoep door eigen chauffeur

  • Usp icon

    Korte levertijden, eigen voorraad

  • Usp icon

    Groothandel prijzen

Flexim dakmortel flexim rood 00013

Flexim dakmortel flexim rood 00013 168.955.0213

Flexim is een kant-en-klare dakmortel die al sinds 1985 gebruikt wordt in de reparatie-, renovatie- én nieuwbouwmarkt voor het vastleggen van nokvorsten en dakpannen op pannendaken. Flexim is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Het hoofdbestanddeel van Flexim is plantaardige lijnzaadolie. Daarnaast is Flexim esthetisch verantwoord aangezien de nok en hoekkeper door Flexim een traditionele look meekrijgen. Flexim is verpakt in lichtgewicht en gebruiksklare strips, zodat een klus op uw dak razendsnel en gemakkelijk kan worden uitgevoerd. Flexim dakmortel wordt geleverd in een grootverpakking (10 strips) en een kleinverpakking (5 strips). Ook zijn er Flexim tools beschikbaar om te zorgen voor een nette en goede afwerking.

Flexim is multifunctioneel en wordt daarom voor allerlei toepassingen gebruikt, bij zowel dakreparatie, dakrenovatie én nieuwbouw. De meest voorkomende toepassing is het vastleggen van vorsten op nok- en hoekkeper. Echter kan Flexim ook op andere plaatsen op het dak worden toegepast, namelijk: Vastleggen en ondersteunen van pannen in de kilgoot (wind & waterdichte oplossing) Vastleggen en ondersteunen van pannen langs het dakraam (wind & waterdichte oplossing) Aansluiting tussen de nokvorst en schoorsteen (opvullen van gaten en kieren) Afdichten van scheuren bij loodaansluitingen (tegengaan verzakking lood) Opvullen van naden tussen golfplaten (tegengaan van tocht)

Toepassing

Flexim is multifunctioneel en wordt daarom voor allerlei toepassingen gebruikt, bij zowel dakreparatie, dakrenovatie én nieuwbouw. De meest voorkomende toepassing is het vastleggen van vorsten op nok- en hoekkeper.

Vastleggen van nokvorsten | Vastleggen van hoekkepervorsten | Vastleggen en ondersteunen van pannen in de kilgoot | Vastleggen en ondersteunen van pannen langs het dakraam | Opvullen van naden en kiere nbij de aansluiting tussen nokvorst en schoorsteen | Afdichten van scheuren bij loodaansluitingen | Opvullen van naden tussen golfplaten