Ga naar hoofdinhoud
Gietmortel Mapefill expansie mortel krimparm zak à 25kg
Product Image 0
Product Image 1
Gietmortel Mapefill expansie mortel krimparm zak à 25kg
Verpakking
Per stuk
pal à 50 stuks

€ 30,71
Levertijd in werkdagen
1 dag
 • Usp icon

  Bezorging op de stoep door eigen chauffeur

 • Usp icon

  Korte levertijden, eigen voorraad

 • Usp icon

  Groothandel prijzen

Gietmortel Mapefill expansie mortel krimparm zak à 25kg

Gietmortel Mapefill, expansie mortel krimparm zak à 25kg

Vloeibare expansiemortel voor het verankeren van machines en metaalconstructies. Zak 25 kg.

Vloeibare expansiemortel voor het verankeren van machines, bouten, prefab metalen constructies, turbines, gereedschapswerktuigen in beton. 25 kg zak.

Toepassing

Mapefill wordt gebruikt om machines, bouten, prefab metalen constructies, turbines, gereedschapswerktuigen te verankeren in beton. Het wordt ook aanbevolen voor het aanbrengen van niet- elastische verbindingen tussen betonelementen en prefab betonelementen.

Verwerking

Mapefill heeft een hoge mechanische sterkte binnen korte tijd (24 uur) en een grote hechting op staal en beton. Mapefill is samengesteld uit uiterst sterke cement geselecteerde toeslagmaterialen en speciale hulpstoffen. Het mengsel wordt bereid door het mengen van een zak van 25 kg Mapefill met 3,5-3,75 l schoon water, afhankelijk van de gewenste consistentie. De verkregen specie wordt gegoten in de fundamenten, die van te voren grondig doorweekt met water dienen te worden. Zorg ervoor dat de lucht kan ontsnappen om zo luchtbellen te voorkomen. Voor het vullen van grote volumes, is het toevoegen van grind 6-10 aanbevolen.

Product Specifications
 • Category
  RuwbouwZakgoedCement en beton