Ga naar hoofdinhoud
Ondersabelingsmortel Mapegrout T60 krimparm zak à 25kg
Product Image 0
Product Image 1
Ondersabelingsmortel Mapegrout T60 krimparm zak à 25kg

€ 36,92
Levertijd in werkdagen
1 dag
 • Usp icon

  Bezorging op de stoep door eigen chauffeur

 • Usp icon

  Korte levertijden, eigen voorraad

 • Usp icon

  Groothandel prijzen

Ondersabelingsmortel Mapegrout T60 krimparm zak à 25kg

Ondersabelingsmortel Mapegrout T60 krimparm, zak à 25kg (art.nr. 134825)

Vezelversterkte, thixotrope mortel voor het herstellen van beton, die bestand is tegen de inwerking van sulfaten. 25 kg zak.

Vezelversterkte, thixotrope mortel voor het herstellen van beton, dat bestand is tegen de inwerking van sulfaten. 25 kg zak.

Toepassing

Gebruik Mapegrout T60 voor het herstellen van beschadigde betonnen oppervlakken, zoals balkons en hoeken van kolommen en balken. Mapegrout T60 wordt ook aanbevolen voor reparatiewerk in tunnels, kanalen en waterwerken.

Verwerking

Mapegrout T60 gemengd met ongeveer 17% water en 0,25% Mapecure SRA, vormt een zeer werkbare thixotrope mortel dat gemakkelijk op verticale oppervlakken kan worden aangebracht zonder gebruik van een bekisting. Het product kan worden gebruikt zonder toevoeging van Mapecure SRA indien omgevingsfactoren een uitstekende uitharding mogelijk maken. Mapegrout T60 wordt toegepast met een troffel, spaan of pomp op een vochtige ondergrond die stevig is, ruw en vrij van losse deeltjes, en vooraf verzadigd is met water. Reparaties tot 40 mm dik in een enkele laag kunnen worden gemaakt

Product Specifications
 • Category
  GevelbekledingGevelstenenZakgoedRuwbouwZakgoedCement en beton