Bezorgen

Bezorgen

Bouwmaterialen laten bezorgen is wel zo handig. Niet meer naar de bouwmarkt, maar direct aan de slag. Wij bezorgen bij u op de stoep. Heeft u vooraf aanwijzingen voor onze chauffeur? Geef ze dan alvast door tijdens het bestellen.

Bezorgdagen

  • Wij bezorgen op werkdagen tussen 6:30 en 18:00 uur. U ontvangt 1 werkdag voor levering automatisch een mailbericht met daarin de verwachtte aankomsttijd van de chauffeur.
  • In Noord Holland wordt bezorgd op dinsdag en donderdag. Heeft u reeds besteld voor een maandag, woensdag of vrijdag en dit niet gezien? Wij nemen even contact met u op om dit af te stemmen.
  • Buiten ons standaard verzorgingsgebied streven wij er naar om te bezorgen op de datum die u aangeeft.  - Wij nemen vooraf contact met u op bij vragen over de door u gewenste leverdatum om dit met u af te stemmen. - Grote materialen worden in dit geval bezorgd via eigen vervoer, transporteur Brink XL of bodedienst Van der Elst Transport. - U ontvangt vooraf track/trace informatie per e-mail. 
  • VELUX raamdecoratie en kleinere producten zoals electronica wordt per bodedienst DPD bij u bezorgd. - U ontvangt vooraf track/trace informatie per e-mail. 
  • Keralit producten worden door een externe transporteur bezorgd via de leverancier Heering. - U ontvangt vooraf track/trace informatie via SMS.

Wij vragen u aanwezig te zijn tijdens bezorging zodat u de goederen in ontvangst kunt nemen. U kunt u ons vooraf aanwijzigingen geven voor de bezorging via de opmerkingen in de winkelmand. Indien er niemand aanwezig is nemen wij contact met u op om de bezorging af te stemmen.

Bezorgkosten

Bezorging is gratis vanaf €450. De kosten worden tijdens het afrekenen automatisch getoond.

Bestelling

Tarief

Standaard bezorgingsgebied

< €450,00

€60,50

Pakket bezorging

< €450,00

€9,95

Buiten standaard bezorgingsgebied*

n.v.t.

€75,00

  • Alle bezorgtarieven zijn inclusief btw. 
  • Bestellingen kunnen ook (gratis) worden afgehaald

*Buiten standaard bezorgingsgebied

  • Wij leveren in principe in heel Nederland. 
  • Voor leveringen op de Waddeneiilanden geldt dat wij alleen leveren in onderling overleg ivm de kosten voor transport. Neemt u in dat geval vooraf contact met ons op.
  • De onderstaande postocode gebieden vallen buiten ons standaard bezorgingsgebied: Postcodes beginnend met 45, 48 t/m 64, 70 t/m 79 of 83 t/m 99 - Bezorging is mogelijk maar er kan een aanvullend tarief worden getoond tijdens afrekenen.   - Wij nemen vooraf contact met u op bij vragen over de door u gewenste leverdatum om dit met u af te stemmen.

Producten met afwijkend bezorgtarief

Voor Heering gevelbekleding zijn de bezorgkosten afhankelijk van uw bestelling en deze worden automatisch tijdens het afrekenen getoond.