Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

 1. U krijgt per mail de aankomsttijd van onze chauffeur door.  Op anderhalf uur nauwkeurig (voorbeeld: tussen 9:00 en 11:30 uur)
 2. Deze mail krijgt u 1 werkdag van tevoren op het door u opgegeven e-mailadres.
 3. Wij bezorgen bij u op de stoep. 

Wat is de status van mijn bestelling?

Heeft u een account? 

 • Log in op uw account
 • Klik op "Bestellingen". Uw bestellingen worden nu getoond.
 • Klik op "Bestelling bekijken"Uw bestelling wordt nu getoond.
 • Klik op het tabblad "Verzonden bestellingen". Hier ziet u wanneer uw bestelling wordt bezorgd.

Heeft u geen account?

Neem contact met ons op via het contact formulier. Onze klantenservice geeft u graag de actuele status van uw order.

Voor toekomstige orders kunt u het beste een account aanmaken zodat u de orderstatus altijd kunt inzien.

Retourneren

Heeft u teveel besteld of wilt u producten retour zenden? Wij denken ook hierin graag met u mee. Lees de reviewsWat kunt u verwachten?

 1. Onbeschadigde materialen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst, indien redelijkerwijs mogelijk in onbeschadigde originele verpakking, retour worden gezonden. Retouradres: BouwProfi Middelblok 166 2831BR Gouderak
 2. Na ontvangst van retour gestuurde artikelen wordt een standaard kwaliteitscontrole uitgevoerd.Wij betalen het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Mochten er vragen zijn of schade worden geconstateert dan nemen wij contact met u op. Bij terugbetaling worden ook bezorgkosten terugbetaald die u bij uw bestelling heeft betaald. Heeft u met creditcard gebruikt dan vragen wij u bij uw retourzending ook een IBAN nummer door te geven waarop wij de terugbetaling uit kunnen voeren.
 3. Retourzendingen kunnen worden opgehaald.  Hiervoor gelden transportkosten.
 4. Als u zelf retour zend zijn deze kosten voor uw rekening. Wij vragen u in dat geval ons ze track/trace gegevens door te geven.

Herroepingsrecht

Als consument heeft u heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het Europees modelformulier voor herroeping om kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u zo mogelijk terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Uitzonderingen

 • Materialen die voor u zijn bewerkt of op maat zijn gemaakt worden niet teruggenomen. Voorbeeld: Gezaagd multiplex, gezaagd Trespa®, maatwerk stalen kozijnen, maatwerk deuren, VELUX Dakkapellen en lichtstraten.
 • Voor materialen die speciaal voor u zijn besteld kunnen transportkosten worden doorberekend die gelden voor het retourzenden aan de leverancier. Deze producten zijn herkenbaar aan de levertijd van meer dan 2 werkdagen. Doorgaans zijn deze kosten beperkt. Wilt u vooraf informatie hierover neemt u dan contact met ons op.
 • Voor producten waarvan de verpakking is beschadigd of ontbreekt kan een waardervermindering in rekening worden gebracht. 

Annuleren voor levering?

Wilt u uw bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.