Ga naar hoofdinhoud
Passiefhuis-gecertificeerd

Passiefhuis-gecertificeerd

Zoekt u passiefhuis-gecertificeerde dakramen? Koop het VELUX Passief huis dakvenster.
Dit is het enige dakraam dat is gecertificeerd voor Passiefhuis bouwconstructies. Hier te koop en gratis bezorgd!

Positie

geen producten

VELUX passiefhuis-gecertificeerd dakraam

Het VELUX passiefhuis gecertificeerd dakraam is een specifiek type dakraam dat is ontworpen om te voldoen aan de strenge energie-efficiëntienormen die worden gesteld aan passiefhuizen. Passiefhuizen zijn zeer energiezuinige gebouwen die weinig energie nodig hebben voor verwarming en koeling, dankzij een uitstekende isolatie en luchtdichtheid.

Het passiefhuis gecertificeerd dakraam van VELUX wordt gebruikt in passiefhuizen en andere energiezuinige gebouwen om natuurlijk daglicht binnen te laten en tegelijkertijd warmteverlies tot een minimum te beperken. Het dakraam is ontworpen met speciale aandacht voor isolatie en luchtdichtheid, waardoor het helpt om de energie-efficiëntie van het gebouw te maximaliseren.

Voordelen passiefhuis-gecertificeerd dakramen

  • Hoge isolatie waarde van Uw 0,51 W/m2!
  • Het best isolerende dakraam
  • 5-laags glas
  • Uitstekende luchtdichtheid
  • passiefhuis-gecertificeerd

Hoe goed isoleert een VELUX passiefhuis-gecertificeerd dakraam?

Een VELUX passiefhuis gecertificeerd dakraam heeft 5-laags glas. Dit zorgt voor een isolatiewaarde van Uw 0,51 W/m2. Dit is een extreem goed isolerend dakraam. Een goed isolerend dakraam van VELUX bijvoorbeeld GGU MK06 0068 3-laags glas heeft een isolatiewaarde van 1,1 W/m2. Dit betekent dat een VELUX passiefhuis-gecertificeerd dakraam maarliefst meer dan 2 keer zo goed isolerend is! Hierdoor kunt uw passiefhuis nog beter isoleren.

Meer informatie over het VELUX passiefhuis-gecertificeerd dakraam?

Download gratis de onderstaande PDF's om meer te weten te komen over het passiefhuis-dakraam en hoe u deze kan monteren.

Downloads en links voor VELUX passiefhuis-gecertificeerd dakraam