Ga naar hoofdinhoud
Eternit

Eternit

Eternit biedt een uitgebreid assortiment gevelbekledingsmaterialen op basis van vezelcement. Gebaseeerd op het geventileerd gevelsysteem voldoet de gevelbekleding van Eternit aan de hoogste eisen inzake duurzaam bouwen.

Eternit (Cedral)

Kies voor een tijdloze gevel met Cedral sidings. Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie. Cedral (voorheen Eternit) gevelbekleding is eenvoudig te plaatsen en vraagt weinig onderhoud. Gemaakt uit milieuvriendelijk en duurzaam vezelcement. 

Eigenschappen van Cedral gevelstroken

Cedral sidings zijn een hoogwaardig en duurzaam composietmateriaal, geproduceerd met grondstoffen van natuurlijke oorsprong: cement, water en houtvezels. Deze vezelcementstroken zorgen altijd voor een mooie hedendaagse uitstraling.

Gemakkelijk te verwerken

Met Cedral sidings kiest u voor een duurzaam en eigentijds materiaal dat vaak gekozen wordt bij zowel nieuwbouw als renovaties. Dankzij de meerlagige vezelstructuur hebben de vezelcementstroken de hardheid van steen, maar blijven ze toch makkelijk verwerkbaar als hout. De gevelstroken zijn verkrijgbaar in een waaier van kleuren met een houtstructuur of een moderne textuurlook.

Cedral Lap en Cedral Click

De sidings zijn beschikbaar in twee afwerkingen: Cedral Lap (overlappende plaatsing) en Cedral Click (tand-groef plaatsing).