Ga naar hoofdinhoud
Plisségordijnen

Plisségordijnen

VELUX plisségordijnen kopen? Plisségordijnen van VELUX zijn zowel leverbaar in lichtdoolatend als verduisterend. Maak keuze tussen handbediend, elektrisch of op zonne-energie (solar).

VELUX plisségordijnen

Wat zijn VELUX plisségordijnen? Plisségordijnen van VELUX zijn vouwgordijnen die specifiek ontworpen zijn als toebehoren van een VELUX dakraam. Deze plisségordijnen maken het mogelijk om het binnenkomemd daglicht goed te reguleren. Met het plissé design kan u een unieke sfeer brengen in uw woning.

Verduisterend plisségordijn

Het plisségordijn van VELUX stelt u in staat om zowel te genieten van het daglicht dat een VELUX dakraam biedt, als het compleet verduisteren van uw ruimte. Dit kan u handmatig bedienen, maar ook heeft u de mogelijkheid tot elektrisch bedienen van het vouwgordijn.

Handmatig bediend: Dit is de goedkoopste optie voor een plisségordijn. Dit is vrij gemakkelijk te monteren en is in een handomdraai te bedienen. Dit gordijn heeft de code FHC.

Elektrisch bediend: Wanneer u op zoek bent naar een luxe plisségordijn, adviseren wij u de FMC aan. Dit is een elektrisch bediend vouwgordijn die compleet verduisterend is. Dit luxe gordijn stelt u in staat om uw plisségordijn automatisch te bedienen.

Zonne-energie: Al bent u in bezit van een VELUX dakraam die op zonne-energie werkt, adviseren wij u om te kiezen voor een FSC plisségordijn. Dit zorgt ervoor de u het gemak van een elektrisch dakraam kunt behouden en dat uw plisségordijn ook werkt op zonne-energie.

VELUX verduisterend plisségordijn

Lichtdoorlatend plisségordijn

Bent u op zoek naar een plisségordijn die niet volledig verduisterend is, maar nog wel daglicht naar binnen laat komen? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een lichtdoorlatend vouwgordijn. Dit is gordijn is eenvoudig monteerbaar, en biedt u de mogelijkheid om nog meer uit uw VELUX dakraam te halen. Reguleer zelf de hoeveelheid daglicht die binnenkomt, en geef uw ruimte nog meer sfeer door de stakke kleurcombinaties van VELUX. Het lichtdoorlatend plisségordijn is in de volgende varianten beschikbaar:

Handmatig bediend: Dit is de goedkoopste optie voor een vouwgordijn. Dit is vrij gemakkelijk te monteren en is in een handomdraai te bedienen. Dit rolgordijn heeft de code FHL.

Elektrisch bediend: Wanneer u op zoek bent naar een luxe plisségordijn, adviseren wij u de FML aan. Dit is een elektrisch bediend vouwgordijn die lichtdoorlatend is. Dit zorgt ervoor dat u het daglicht aanzienlijk beperkt terwijl er nog wel licht binnenkomt. Dit luxe plisségordijn stelt u in staat om uw gordijn automatisch te bedienen.

Zonne-energie: Al bent u in bezit van een VELUX dakraam die op zonne-energie werkt, adviseren wij u om te kiezen voor een FSL plisségordijn. Dit zorgt ervoor de u het gemak van een elektrisch dakraam kunt behouden en dat uw plisségordijn ook werkt op zonne-energie.

VELUX lichtdoorlatend plisségordijn

VELUX plisségordijn monteren?

Het plaatsen van een VELUX plisségordijn is vrij eenvoudig te doen. Plaats uw VELUX vouwgordijn in 15 minuten dankzij het Pick&Click systeem van VELUX. Om u hier een goed beeld van te geven ziet u onder staand een montagevideo over het monteren van een plisségordijn.