Ga naar hoofdinhoud
Raamdecoratie

Raamdecoratie

VELUX raamdecoratie nodig? Bekijk het assortiment VELUX raamdecoratie. Dankzij het Pick&Click systeem is het monteren van raamdecoratie mogelijk in maar liefst 15 minuten. Wilt u meer weten over het assortiment of een montagehandleiding downloaden? Wij helpen u graag verder!

VELUX raamdecoratie

Nog meer uit uw VELUX dakraam halen? Dat is mogelijk met VELUX raamdecoratie. Met een breedt gamma aan VELUX raamdecoratie is er altijd de juiste oplossing voor u. Dankzij de moderne en nette kleuren maakt u uw favoriete ruimte nog stijlvoller! Er is keuze tussen vouwgordijnen, jaloziëen, rolgordijnen en het verduisterend rolgordijn plus plissé. Bestel direct of lees meer over VELUX raamdecoratie.

Voordelen VELUX raamdecoratie

  • Geniet van optimale lichtregulatie
  • Maak favorieten plekken nog waardevoller
  • Eenvoudige montage dankzij het VELUX Pick&Click systeem
  • Stijlvol ontwerp met veel kleuropties

VELUX rolgordijnen

Bent u op zoek naar VELUX raamdecoratie met een strak design? Aangezien de VELUX rolgordijnen een vlakke structuur hebben zijn dit dé netste rolgordijnen voor uw dakraam. In combinatie met het grootte aanbod aan kleuren komt het rolgordijn nog beter tot zijn recht. VELUX rolgordijnen zijn in twee soorten verkrijgbaar, namelijk verduisterend rolgordijn en lichtdoorlatend rolgordijn. Beide soorten rolgordijnen zijn zo wel handmatig bediendbaar als elektrisch bedienbaar.

Verduisterend rolgordijn: Het verduisterend rolgordijn van VELUX stelt u in staat om zowel te genieten van het daglicht dat uw VELUX dakraam biedt, als het compleet verduisteren van uw favoriete ruimte.

Lichtdoorlatend rolgordijn: Bent u op zoek naar een rolgordijn die niet volledig verduisterend is, maar nog wel daglicht naar binnen laat komen? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een lichtdoorlatend rolgordijn. Dit rolgordijn helpt u om het daglicht beter tereguleren wanneer u maar wilt.

VELUX plisségordijnen

VELUX plisségordijnen (ook wel bekend als vouwgordijnen) zorgen voor een zacht daglicht in uw woning. Het voordeel van een plisségordijn is dat u gordijn zowel naar beneden kan doen als omhoog. Dit is ideal wanneer u het felle daglicht wilt beperken of wilt sturen.

VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé

Met het 2-in-1 rolgordijn van VELUX ervaart u het beste van twee werelden. Wanneer u binnenkomend daglicht wilt reduceren kan u gebruik maken van het vouwgordijn. Het plisségordijn zorgt ervoor dat fel daglicht buiten de deurblijft en als zachte licht binnenkomt. Wanneer u uw favoriete ruimte volledig wilt verduisteren kunt u eenvoudig het verduisterend rolgordijn naar zijn werk laten doen. Dit maakt het VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé de ideale optie wanneer u het binnenkomend daglicht optimaal wilt reguleren.

VELUX jaloziëen

Uw dakraam verreiken met jaloziëen? Ook hier heeft VELUX een mooi product voor. VELUX jaloziëen zijn eenvoudig monteerbaar en handmatig bedient. Deze jaloziëen worden geleverd in 2 kleuren, namelijk en wit en grijs.

VELUX kids collectie

Speciaal voor kinderen heeft VELUX een kids collectie opgericht. Deze kids collectie bestaat uit verduisterend rollgordijn en verduisterend rolgordijn plus plissé. Dit is een leuke optie om uw kinderkamer nog gezelliger te maken en te verduisteren wanneer nodig. Deze VELUX rolgordijnen zijn handmatig bedienbaar.

VELUX Pick&Click

Het VELUX Pick&Click systeem maakt het mogelijk om uw VELUX raamdecoratie eenvoudig te monteren in 15 minuten. Monteer eenvoudig zelf uw raamdecoratie en bespaar direct. Wilt u handleidingen downloaden voor het monteren van VELUX raamdecoratie? Download onderaan deze pagina uw gratis handleiding.