Ga naar hoofdinhoud
Keralit

Keralit

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Onderhoudsarm, hoge kwaliteit kunststof en verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren.

Keralit gevelpaneel

Keralit geveldelen zijn hoge kwaliteit gevelpanelen van duurzaam gerecyclede kunststoffen. Door het gebruik van kunststof zijn de geveldelen ongevoelig voor vocht, schimmels, bacteriën maar ook weersinvloeden. Keralit gevelbekleding geeft een verzorgde uitstraling aan uw woning en is erg gemakkelijk te monteren. De gevelpanelen zijn tevens ook onderhoudsarm en schilderwerk is overbodig. 

Voordelen Keralit gevelpanelen

Keralit kopen is kiezen voor gemak en weinig onderhoud. Schilderen is niet meer nodig.  Uw woning behoud een goed onderhouden en verzorgde uitstraling. Reinigen is eenvoudig.

  • Onderhoudsarm Nooit meer schilderen!
  • Hoge kwaliteit 10 jaar garantie, lange levensduur.
  • Verhoogt waarde van uw woning Dankzij verzorgde en onderhoudsarme afwerking.
  • Duurzaam Gemaakt van gerecyclede kunststoffen, ongevoelig voor vocht, schimmels en bacteriën.
  • Eenvoudige montage Monteren is geen probleem meer!

Keralit gevelbekleding

De basis van Keralit gevelbekleding is gemaakt van "Fiberyl" en bestaat uit onder meer gerecycled kunststof waarin glasvezel is verwerkt. Deze unieke samenstelling zorgt voor een gevelpaneel met een zeer lage uitzetting in vergelijking met andersoortige kunststof gevelbekleding. Keralit gevelpanelen kunnen goed tegen vocht en warmte. Naast nieuwbouw wordt kunststof gevelbekleding ook toegepast bij renovatie. Vervang bijvoorbeeld uw houten gevelbekleding voor onderhoudsarme kunststof gevelbekleding en bespaar op onderhoudskosten.

Diverse kleuren gevelbekleding

Elke woning heeft zijn eigen stijl en elke eigenaar heeft zijn eigen wensen. Keralit is verkrijgbaar in drie verschillende modellen en maar liefst 37 kleuren. Daardoor vindt u altijd een Keralit gevelbekleding die past bij uw woning en uw wensen.

Keralit gevelpanelen zijn er met een houtnerf (serie Classic en Modern eiken), maar ook in effen kleuren (serie Pure). Om de woning helemaal af te maken zijn er bijpassende Keralit dakrandpanelen verkrijgbaar. Daarmee kunt u dakoverstekken en goten met hetzelfde onderhoudsarme materiaal afwerken.

Assortiment Keralit gevelpaneel

Keralit heeft 4 verschillende soorten gevelpanelen. Elk gevelpaneel heeft zijn eigen uitstraling en wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. Hier onder vindt u een overzicht waar elk gevelpaneel voornamelijk voor word gebruikt.

  • Sponningdeel 143 Het keralit sponningdeel 143 typeert zich door het mooi ogende lijnenspel, dit komt door de smalle gevelpanelen die hiervoor gebruikt worden. Deze geveldelen worden veel gebruikt voor oudere huizen, omdat het sponningdeel 143 een wat klassiekere uitstraling meegeeft. De Keralit sponningdeel 143 is ook wel bekend als kunststof rabatdelen.
  • Sponningdeel 190 Het Keralit sponningdeel 190 heeft een moderne en chique uistraling, doordat de gevelpanelen wat hoger zijn geeft het een rustige look aan uw woning. De gevelpanelen worden veel gebruikt voor moderne en chique huizen en verhogen de waarde van uw woning. Doordat de Keralit sponningdeel 190 gemaakt is gerecycled kunststof rabat is het een zeer duurzaam en milieu vriendelijk product. Dit geveldeel is een breed kunststof rabat met een moderne uitstraling.
  • Potdeksel 177 Het Keralit potdeksel 177 is gemaakt van kunststof zweeds rabat en is een overlappend paneel, wat een mooi schaduweffect aan uw woning geeft. De gevelpanelen zijn horizontaal monteerbaar, hierdoor krijgt jouw woning een unieke uitstraling. Ook op een schuur kan dit erg mooi ogen. Sponningdelen worden ook wel in hout verkocht, maar met dit onderhoudsarm kunststof bevelsiding hoeft u niet meer te schilderen.
  • Dakrandpaneel Het Keralit dakrandpaneel is een prachtig product voor uw dakrand. Deze kunststof boeidelen van Keralit is de perfecte afwerking van uw dakrand en is heel eenvoudig te monteren. Kunststof dakrandpanelen zijn in 4 breedtes leverbaar, 200mm, 250mm, 300mm en 350mm.

Keralit gevelpaneel

De kunststof gevelpanelen van Keralit zijn duurzaam en ondehoudsarm. Door het gebruik van Kunststof rabatdelen en kunststof dakranden van Keralit verduurzaamt u de woning en hoeft u niet te schilderen of te stucen. Het grootte voordeel van de kunststof geveldelen van Keralit is dat de gevelpanelen een zeer lange levensduur hebben, ook is door het gebruik van de Keralit kunststof geveldelen het gemakkelijk om deze te reinigen. De Keralit gevelpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof waardoor u ook nog eens mee werkt aan een beter milieu, ideaal dus.

Monster aanvragen

De Keralit gevelpaneel is te koop in vele kleuren. Ziet u de gewenste kleur er niet bij staan? U kunt het altijd bij ons aanvragen. Neem daarvoor contact met ons Verkoopteam op. Ook kunt u kosteloos van ieder type en kleur keralitgevebekleding gratis monsters aanvragen.

Vraag hier uw gewenste kleurmonsters aan

keralit-gevel-sponningdeel.png