Ga naar hoofdinhoud
Stofdorpels

Stofdorpels

Stofdorpel nodig? Beuken of kunststeen dorpels zijn mooie oplossingen om de ruimte tussen vloer en binnendeur af te dichten.

Positie
mg_product_toeslag
cutr_type
cutr_sawing_allowed
cutr_has_grain_dir
cutr_has_visibleside
cutr_vargroup_id
cutr_has_texture_dir
cutr_vargroup_name
Afmeting
20x120mm
(1)
22x70mm
(1)
23x90mm
(1)
23x120mm
(1)
Lengte
95cm
(1)
100cm
(2)

2 producten

Pagina 1 van 1

Stofdorpel

Stofdorpel wordt binnen toepast om de ruimte tussen een binnendeur en de vloer af te sluiten. Voorkom dat stof in de kamer komt voor een stofdorpel toe te passen. Stofdorpel beuken is in iedere gewenste kleur af te lakken. Dorpels worden ook gebruikt om een overgang tussen verschillende soorten vloeren af te werken.

Een stofdorpel is eenvoudig op maat te zagen. Deze past tussen een deurkozijn. Kunststeen stofdorpels zijn gemaakt van kunststof. Een kunststof stofdorpel is zwart van kleur. Deze kunststeen stofdorpels zijn niet gevoelig voor vocht. Zeer geschikt als dorpel voor badkamer of dorpel voor toilet. Natte ruimtes zijn goed af te werken met een kunststof stofdorpel.

Afmetingen stofdorpels

Beuken stofdorpels zijn 95 cm lang. Verkrijgbaar in breedtes 70 mm, 90 mm en 120mm.

Kunststeen stoforpels zijn 100 cm lang. Verkrijgbaar in breedte 70 mm, 90 mm en 110 mm.

Stofdorpel monteren

Een stofdorpel monteren? Dit gaat het beste met montagekit of met schroeven. Het voordeel van montagekit is dat je geen schroefgaten meer ziet. Dit scheelt weer tijd bij het monteren van de stofdorpel.