Ga naar hoofdinhoud
Rockpanel Uni

Rockpanel Uni

Rockpanel Uni geeft elk gebouw een frisse en hoogwaardige look. De gevelpanelen zijn beschikbaar in 10 standaard RAL-kleuren, waardoor ze perfect matchen met andere bouwmaterialen.

Rockpanel

Rockpanel plaatmateriaal geeft elke woning een unieke uitstraling. Wilt u een gevel met veel kleur en verschillende designs? Rockpanel is een mooie en duurzame oplossing. Rockpanel is niet alleen geschikt voor gevels maar ook voor dakranden of voor bijzondere details als een plafond, ingang of puivulling. 

Kies uit: 

  • Rockpanel Uni: geeft elk gebouw een frisse en hoogwaardige look. De gevelpanelen zijn beschikbaar in 10 RAL-kleuren, waardoor ze perfect matchen met andere bouwmaterialen.
  • Rockpanel Colours: zijn speciaal ontworpen voor gebouwen die moeten opvallen. Die net dat beetje extra nodig hebben. Naast het kleurenpalet van 144+ RAL/NCS-kleuren, kun je bijna elke RAL/NCS-kleur kiezen.

Materiaal

Rockpanel is een duurzame gevelplaat vervaardigd uit hoogwaardige anorganische steenwolvezels van rockwool, samengebonden met een thermohardend bindmiddel.

Met een ETA erkende levensduur van minimaal 50 jaar combineert het de voordelen van steen en hout. Deze gevelplaat staat garant voor hoge kwaliteit, is onderhoudsarm en geschikt voor diverse toepassingen.

Bewerken van Rockpanel

Rockpanel is goed te bewerken. Wilt u kant-en-klaar op maat gezaagd Rockpanel? Onze machinale bewerkingafdeling is in staat om Rockpanel uiterst nauwkeurig te bewerken. Exact op maat gezaagd Rockpanel is via ons Verkoop team te bestellen. Wilt u meer informatie over bewerking van Rockpanel? Neemt u dan contact met ons op.

Rockpanel assortiment

Rockpanel kunnen wij snel leveren. De volgende rockpanelplaten zijn op voorraad.

  • Rockpanel Uni RAL 9001 Crème wit
  • Rockpanel Uni RAL 9010 Gebroken wit
  • Rockpanel Uni RAL 7016 Antracietgrijs

Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met ons Verkoop team.

Vraag hier gratis kleurmonsters aan.

Rockpanel Uni

rockpanel_uni.png

Rockpanel Colours

Rockpanel_colours.png