Ga naar hoofdinhoud
Vloer renoveren?

Vloer renoveren?

Uw vloerrenovatie laten uitvoeren door een gespecialisieerde aannemer? BouwProfi heeft meer dan 100 jaar ervaring met een groot aantal betrouwbare aannemers en helpt u om met hen in contact te komen. Zo vindt u gemakkelijk de juiste aannemer voor uw klus. Vraag vrijblijvend informatie of een offerte bij ons op. We helpen u graag. Maak uw keuze uit:

Direct aanvragen

Meer informatie over vloerrenovatie

Veelgestelde vragen

Informatie aanvraag vloer renovatie

Stap 1 - Vul het formulier in

BouwProfi neemt binnen 2 werkdagen contact met u op zodat we een goed beeld hebben van uw project.

Stap 2 - Contact met aannemer

Gespecialiseerde aannemer neemt contact met u op en maakt gratis en vrijblijvend een offerte voor uw situatie.

Stap 3 - Vloer renoveren!

Aannemer voert de vloerrenovatie uit.

Wij helpen u graag!

Een goed geïsoleerde en sterke vloer, dat wilt u toch ook? Kies daarom voor vloer renovatie!

  • Bespaar op uw energierekening Verlaag uw gasverbruik dankzij minder warmteverlies.
  • Meer wooncomfort Comfortabeler dankzij minder kou en minder kans op vochtproblemen.
  • Verhoog de waarde van uw woning Hoger energielabel, aantrekkelijker voor kopers.
  • Milieuvriendelijk Lager energieverbruik, minder CO2-uitstoot.

Hoe pakt u vloerrenovatie goed aan? De vloer is een belangrijk onderdeel van uw woning. Er is technische kennis en ervaring nodig om vloerrenovatie goed uit te voeren. Kies daarom voor samenwerking met een ervaren aannemer. BouwProfi helpt u om met hen in contact te komen.

vloer-renoveren-en-isoleren.jpg

Vloer isoleren met vloerrenovatie

Een geïsoleerde vloer kan de warmte in uw woning beter vasthouden en voorkomen dat warmte ontsnapt naar de koude grond onder uw woning. Omdat er minder warmte verloren gaat draagt een gerenoveerde vloer bij aan een lager energieverbruik. Zo bespaart u op uw gasrekening. Naast een lagere energierekening verhoogt een u ook het wooncomfort en de waarde van uw woning. Uw nieuwe en goed geïsoleerde vloer draagt bij aan een hoger energielabel. Subsidie regeling is vaak mogelijk bij vloerrenovatie dankzij de hoge isolatiewaarde. De aannemer zal u informeren over de subsidie mogelijkheden.

Houten vloer vervangen

Als de bestaande houten vloer en/of de balklaag in slechte staat verkeert, bijvoorbeeld door houtrot of insectenschade, kan het noodzakelijk zijn om de vloer te vervangen. Vloerrenovatie door middel van een renovatievloer kan dan een goede keuze zijn om uw vloer weer stabiel en veilig te maken. Renovatievloeren zijn in veel gevallen zonder veel hak- en breekwerk toe te passen. Afhankelijk van de situatie in uw woning zijn er mogelijkheden voor verschillende vloersystemen. De aannemer waar wij u mee in contact brengen zal u informeren over de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan deze aanvraag via BouwProfi? Nee, deze service is volledig gratis.

Wat gebeurt er met mijn gegevens die ik via het formulier doorgeef? Het formulier wordt uitsluitend doorgestuurd naar BouwProfi. Wij nemen in alle gevallen eerst telefonisch contact met u op (binnen 2 werkdagen) en we checken of we voldoende informatie hebben en of u het op prijs stelt dat wij een aannemer voor u selecteren. Wij sturen uw gegevens naar de geselecteerde aannemer nadat u hiervoor akkoord heeft gegeven. Kiest u ervoor dit liever niet te willen, dan zullen wij uw gegevens binnen twee weken verwijderen.

Hoe snel neemt een aannemer contact met mij op? De door ons geselecteerde aannemer zal binnen 1 week het eerste contact met u leggen om te bespreken wat uw wensen zijn en een afspraak te maken.

Met wie doe ik zaken als ik mijn vloer laat renoveren op basis van de offerte? Als u ervoor kiest om uw project door de aannemer uit te laten voeren verloopt alle contact verder rechtstreeks met de aannemer. Ook de betaling, en andere afspraken zijn verder tussen u en de aannemer.

Controleert BouwProfi de aannemer? BouwProfi vraagt de aannemer of deze tijdig contact heeft opgenomen zodat zeker is dat er tijdig contact met u is opgenomen. Ook vraagt BouwProfi of de aannemer uiteindelijk de werkzaamheden uit mocht voeren na offerte te hebben uitgebracht.

Wordt ik na het uitvoeren van het project nog benaderd door BouwProfi? Ja, wij vragen u eenmalig om een review te geven. Wij doen dit om te meten of de kwaliteit die u heeft gekregen ook naar wens was en de aannemer volgens u goed werk heeft geleverd.

Ga naar Direct aanvragen

Contact

Heeft u vragen of wilt u overleggen? Geen probleem, wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07.00 tot 17.00 uur op 088-5970000 of stuur ons een mail op [email protected].