Gevelbekleding
Deur & kozijn
Nieuws
Klusadvies
Vloer renoveren?

Vloer renoveren?

Wij helpen u graag!

Een goed geïsoleerde en sterke vloer, dat wilt u toch ook? Kies daarom voor vloer renovatie!

  • Bespaar op uw energierekening Verlaag uw gasverbruik dankzij minder warmteverlies.
  • Meer wooncomfort Comfortabeler dankzij minder kou en minder kans op vochtproblemen.
  • Verhoog de waarde van uw woning Hoger energielabel, aantrekkelijker voor kopers.
  • Milieuvriendelijk Lager energieverbruik, minder CO2-uitstoot.

Hoe pak je vloerrenovatie goed aan? De vloer is een belangrijk onderdeel van uw woning. Er is technische kennis en ervaring nodig om vloerrenovatie goed uit te voeren. Kies daarom voor samenwerking met een ervaren aannemer. BouwProfi heeft meer dan 100 jaar ervaring met een groot aantal betrouwbare aannemers en helpt u om met hen in contact te komen.

vloer-renoveren-en-isoleren.jpg

Informatie aanvraag vloer renovatie

Stap 1 - Vul het formulier in

BouwProfi neemt binnen 2 werkdagen contact met u op zodat we een goed beeld hebben van uw project.

Stap 2 - Contact met aannemer

Aannemer neemt contact met u op en maakt gratis en vrijblijvend offerte voor uw situatie.

Stap 3 - Vloer renoveren!

Aannemer voert de vloer renovatie uit.

Vloer isoleren met vloerrenovatie

Een geïsoleerde vloer kan de warmte in uw woning beter vasthouden en voorkomen dat warmte ontsnapt naar de koude grond onder uw woning. Omdat er minder warmte verloren gaat draagt een gerenoveerde vloer bij aan een lager energieverbruik. Zo bespaart u op uw gasrekening. Naast een lagere energierekening verhoogt een u ook het wooncomfort en de waarde van uw woning. Uw nieuwe en goed geïsoleerde vloer draagt bij aan een hoger energielabel. Subsidie regeling is vaak mogelijk bij vloerrenovatie dankzij de hoge isolatiewaarde. De aannemer zal u informeren over de subsidie mogelijkheden.

Houten vloer vervangen

Als de bestaande houten vloer en/of de balklaag in slechte staat verkeert, bijvoorbeeld door houtrot of insectenschade, kan het noodzakelijk zijn om de vloer te vervangen. Vloerrenovatie door middel van een renovatievloer kan dan een goede keuze zijn om uw vloer weer stabiel en veilig te maken. Renovatievloeren zijn in veel gevallen zonder veel hak- en breekwerk toe te passen. Afhankelijk van de situatie in uw woning zijn er mogelijkheden voor verschillende vloersystemen. De aannemer waar wij u mee in contact brengen zal u informeren over de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan deze aanvraag via BouwProfi? Nee, deze service is volledig gratis.

Wat gebeurt er met mijn gegevens die ik via het formulier doorgeef? Het formulier wordt uitsluitend doorgestuurd naar BouwProfi. Wij nemen in alle gevallen telefonisch contact met u op (binnen 2 werkdagen) en vragen u als uw voldoende informatie hebben of u het op prijs stelt dat wij een aannemer voor u selecteren. Wij sturen uw gegevens naar de geselecteerde aannemer nadat u akkoord heeft gegeven. Kiest u ervoor dit liever niet te willen dan zullen wij uw gegevens binnen twee weken verwijderen.

Hoe snel neemt een aannemer contact met mij op? De door ons geselecteerde aannemer zal binnen 1 week het eerste contact met u leggen om te bespreken wat uw wensen zijn en een afspraak te maken.

Met wie doe ik zaken als ik mijn vloer laat renoveren op basis van de offerte? Als u ervoor kiest om uw project door de aannemer uit te laten voeren verloopt alle contact verder rechtstreeks met de aannemer. Ook de betaling, en andere afspraken zijn verder tussen u en de aannemer.

Controleert BouwProfi de aannemer? BouwProfi vraagt de aannemer of deze tijdig contact heeft opgenomen zodat zeker is dat er tijdig contact met u is opgenomen. Ook vraagt BouwProfi of de aannemer uiteindelijk de werkzaamheden uit mocht voeren na offerte te hebben uitgebracht.

Wordt ik na het uitvoeren van het project nog benaderd door BouwProfi? Ja, wij vragen u eenmalig om een review te geven. Wij doen dit om te meten of de kwaliteit die u heeft gekregen ook naar wens was en de aannemer volgens u goed werk heeft geleverd.

Handige downloads Duofor producten
Brochure Combifor Flex vloersysteem
Verwerkingsadvies Combifor Flex Vloersysteem
Brochure Combifor Fix vloersysteem
Verwerkingsadvies Combifor Fix vloersysteem
Brochure Combifor verdiepingsvloer
Combifor materiaal berekenen