Gevelbekleding
Deur & kozijn
Nieuws
Klusadvies
Gipsblokken

Gipsblokken

Wand of plafond maken? Gipsblokken zijn ideaal voor het maken van niet dragende wanden, voorzetwanden en andere binnenmuren.
Bekijk ook Lijmblokken | Kalkzandsteen

Positie
mg_product_toeslag
Dikte
70mm
(2)

2 producten

Gipsblok 70mm muurdikte 640x501mm

Gipsblok 70mm muurdikte 640x501mm

€ 10,61

Levertijd:  1 dag

Gipsblok hydro 70mm muurdikte 640x501mm

Gipsblok hydro 70mm muurdikte 640x501mm

€ 14,59

Levertijd:  1 dag

Pagina 1 van 1

Gipsblokken gebruiken

Gaat een muur maken of vervangen? Binnenshuis zijn gipsblokken breed toepasbaar. Duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Een gipsblok is na het metselen klaar om af te werken, bijvoorbeeld met behang. Koop ze direct online.

Knauf gipsblok

Een gipsblok wordt gemaakt van rokgasgips of rogips en water. Om de blokken beter geluidsisolerend te maken voegt men mergel en krijt toe tijdens de productie. Voor natte ruimten zoals de badkamer of een toilet zijn vochtbestendige gipsblokken te koop (bekend als Hydro blokken).

Afmetingen

Dikte 70mm in afmeting 640x501mm.

Gipsblokken.jpg

Gipsblokken of cellenbeton gebruiken?

Wanneer gebruik je gips blokken en wanneer cellenbeton? Voor binnenwanden die niet dragend zijn kunt u gipsblokken gebruiken. Wilt u de wand snel afwerken? In dat geval is een gipsblok ook een goede keuze. Deze blokken zijn namelijk gladder dan cellenbeton. Cellenbeton (gasbeton) is geschikt voor het optrekken van dragende en niet-dragende muren zowel buiten als binnen. Deze blokken zijn vorstbestendig, warmte accumulerend en brandwerend. Cellenbeton moet u na het maken van de wand eerst stucen waarna u de wand verder af kunt werken.