Ga naar hoofdinhoud
FK08 66x140cm

FK08 66x140cm

Zoekt u een VELUX dakraam van 66cm breed en 140cm hoog? Hier staan de modellen op een rij. Bekijk de tuimelvensters en uitzettuimelvensters.

VELUX FK08 dakramen

Dakramen van VELUX zijn hoge kwaliteit dakramen die uw woning nog meer verreiken. Door het vele daglicht en optimale ventilatie wordt elke kamer gebruiksvriendelijker en aangenamer. VELUX biedt naast dakramen ook een groot assortiment aan met producten die dakramen nog waardevoller maken. Denk hierbij aan raamdecoratie, rolluiken & zonweringen, jaloeziëen, insectenhorren en dergelijke. Met deze producten haalt u nog meer uit een VELUX dakraam!

Waar staat FK08 voor?

FK08 is een maatcodering die VELUX gebruikt om het grootte assortiment overzichtelijk te houden. De letter F staat voor de breedte (66cm), en de letter K geeft aan dat dit een dakraam is die na 2014 gemaakt is. Hier vindt je meer informatie over nieuwe en oude maten VELUX dakvensters.

De cijfers 08 staan voor de hoogte (140cm) van het VELUX dakraam. Bent u op zoek naar een andere hoogte? Bekijk hier alle beschikbare maatcoderingen van VELUX dakramen.

VELUX tuimelvenster plaatsen?

Bekijk ter illustratie de onderstaande video over tuimelvenster plaatsen.