Ga naar hoofdinhoud
Interieurafwerking

Interieurafwerking

Je dakraam netjes en snel afwerken? De interieurafwerking, studprofielen, vensterbank elementen en ondersteuningsbalken zijn handige toebehoren voor het afwerken van VELUX dakramen.

Positie
Breedte
55cm
(1)
66cm
(1)
78cm
(1)
94cm
(1)
Hoogte
78cm
(1)
98cm
(1)
118cm
(1)
140cm
(1)
Maatcodering
CK00
(2)
CK02
(3)
CK04
(3)
CK06
(3)
Uitvoering
2000
(5)

5 producten

Pagina 1 van 1

VELUX interieurafwerking

Je dakraam snel en netjes afwerken? Velux interieurafwerking zorgt voor een perfecte aansluiting tussen het dakraam en het dakbeschot. Ventilatie wordt hiermee geoptimaliseerd en condensatie geminimaliseerd. Ook zijn er vensterbanken en ondersteuningsbalken te koop. Lees verder voor meer uitleg.

VELUX LSB

Een complete, op maat gemaakte interieurafwerking zorgt aan de binnenzijde voor een perfecte aansluiting tussen het dakraam en het dakbeschot. De interieurafwerking is speciaal ontworpen om de luchtstroom zo goed mogelijk langs het raamelement te geleiden. Zo wordt de ventilatie geoptimaliseerd en condensatie geminimaliseerd.

  • Gemaakt van vochtbestendig materiaal (mdf)
  • Snel en eenvoudig te monteren
  • Standaard geleverd inclusief dampremmende folie BBX
  • Geschikt voor dakhellingen tussen 30-60°

VELUX interieurafwerking LSC

Wat zijn de verschillen tussen de LSB en de LSC? De VELUX LSB is geschikt voor dakdikte 17-33cm. De LSC interieur afwerking is geschikt voor daken van 17-43cm dik.

Is uw dak dikker? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het LSD intereurafwerking.

Is Velux interieurafwerking geschikt voor de badkamer? Ja, deze is voorzien van een waterdichte laag. Hierdoor kan de LSB worden toegepast in vochtige ruimten.

VELUX Vensterbankelement (LEI)

Breid de VELUX interieurafwerking LSB of LSC eenvoudig uit met een vensterbankelement. Sluit perfect aan op de interieurafwerking. 

VELUX Vensterbank (LFI)

Voeg eenvoudig een losse vensterbank worden toe aan de standaard VELUX interieurafwerkingen. De losse vensterbank LFI kan eenvoudig in de gemonteerde interieurafwerking worden geplaatst.

VELUX Ondersteuningsbalk (EKY, EBY)

Voor gekoppelde VELUX dakramen heeft u een ondersteuningsbalk aan de interieurzijde nodig. Zowel voor 100 mm koppeling als 18 mm koppeling zijn er wit afgelakte VELUX ondersteuningsbalken beschikbaar.

Brochure Interieurafwerking met dampremmende folie

Montage Video