Ga naar hoofdinhoud
Isolatieframes

Isolatieframes

Je VELUX dakraam beter isoleren? Een VELUX isolatieframe BDX is geschikt. Hiermee voeg je een extra laag isolatiemateriaal. Standaard voorzien van een BFX waterkerend manchet.

Positie
Maatcodering
CK01
(2)
CK02
(3)
CK04
(3)
CK06
(3)
Uitvoering
2000
(2)
2011
(1)
2000F
(1)

3 producten

Pagina 1 van 1

VELUX isolatieframes

Wil jij een zo hoog mogelijke isolatie van je dakraam? Het VELUX isolatieframe BDX wordt toegepast in situaties waar extra isolatie vereist is. Het is een extra isolatiekraag strak om het frame in de dakconstructie, waardoor koudebruggen worden geminimaliseerd. Geleverd inclusief BFX waterkerend manchet!

Assortiment

Type

Omschrijving

BDX 2000

Isolatie frame inclusief BDX waterkerend manchet

BDX 2000F

Isolatie frame voor

VELUX verdiepte inbouw

BDX 2011

Isolatie voor 18mm koppeling

VELUX isolatieframe BDX

Montage BDX

Met een BDX isolatieframe zorg je dus voor een energie-efficiënte en duurzame aansluiting tussen dak en dakraam. Je minimaliseerd warmteverlies. Het frame heeft een kern van polyethyleen in een stalen frame. Je plaatst het frame in de dak uitsparing voordat het VELUX dakraam wordt geplaatst (zie de afbeelding hiernaast). Op deze manier wordt de beste isolatie rondom het frame mogelijk gemaakt! Originele VELUX installatieproducten passen perfect voor een energie-efficiënte, betrouwbare en duurzame montage. Elke stap in het proces is geoptimaliseerd om montage snel, makkelijk en zo logisch mogelijk te maken. 

Isolatieframe kopen?

Wil je een isolaterend frame kopen? Het juiste frame is afhankelijk van de afmetingen van je dakraam. Heb je bijvoorbeeld een GGL MK04 2050 dakvenster? Koop dan een BDX MK04 2000 frame. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt over VELUX isolatieframe BDX.

Downloads VELUX BDX Isolatieframe