Ga naar hoofdinhoud
Wilt u Fermacell platen kopen?

Wilt u Fermacell platen kopen?

Fermacell kopen?

Wilt u Fermacell kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn Fermacell verkooppunt voor verschillende plaatmaterialen. Koop je platen direct online en laat ze thuisbezorgen. Bezorgen is al gratis mogelijk vanaf €250.

Fermacell assortiment

  • Fermacell gipsvezelplaten Sterke platen voor wanden en plafonds. Onbrandbaar en geluidsisolerend. Verkrijgbaar als verdiepingshoge plaat. Ideaal voor het afwerken van wanden.
  • Fermacell eenmansplaten Gipsvezelplaat die gemakkelijk hanteerbaar is. Door 1 persoon te verwerken en pas beter door het trapgat,
  • Fermacell toebehoren Gipsvezelplaatschroeven, voegenlijm en andere toebehoren voor het monteren en afwerken van Fermacellplaten.
  • Fermacell Estrich vloerplaten Vloerelementen voorzien van minerale wol. Ideaal voor het maken van een geluidisolerende vloer.

Andere platen zoal Fermacell Greenline® zijn op aanvraag leverbaar.

Over Fermacell

Fermacell BV produceert en levert gipsvezelplaten, vloerelementen en cementgebonden platen. Stootvast, brandwerend, geluidsisolerend, extreem belastbaar, statisch inzetbaar, 100% recyclebaar en eenvoudig te verwerken. Isolatieplaten van FERMACELL zijn bruikbaar voor vele doeleinden. Bijvoorbeeld als scheidingswand (niet dragend met stalen of houten onderconstructie, dragend met stalen of houten onderconstructie). Of als een brandwerende of geluidsisolerende wand (dragend en niet dragend). Verder zijn de isolatieplaten ideaal om te gebruiken als plafond of plafondbekleding, wand- of zolderafwerking.