Ga naar hoofdinhoud
Sneller bouwen met onze nieuwe webshop!

Sneller bouwen met onze nieuwe webshop!

BouwProfi | Dé onlineshop voor bouwmaterialen

We zijn blij om aan te kondigen dat BouwProfi, uw betrouwbare partner voor bouwmaterialen, een gloednieuwe website heeft gelanceerd! Met ruim 100 jaar ervaring streven we er altijd naar om onze service te verbeteren en u de best mogelijke ervaring te bieden.

Onze vernieuwde website is ontworpen met uw behoeften in gedachten. Met een frisse en moderne uitstraling en een uitgebreid assortiment ondersteunen wij u graag bij uw klus of verbouwing.

Bij BouwProfi staat klanttevredenheid centraal. Daarom hebben we niet alleen de gebruikerservaring verbeterd, maar ook de snelheid en prestaties van onze website geoptimaliseerd. Zo kunt u nog sneller en efficiënter uw bouwmaterialen bestellen.

BouwProfi is een gewaardeerde leverancier van bouwmaterialen. Met maar liefst meer dan 600 reviews scoort BouwProfi een 8.9/10. ⭐ Zoals onze klanten aangeven:

"Een hele duidelijke website. Na bestelling keurige levering volgens afspraak." ⁠19-03-2024 10/10 ⭐⭐⭐⭐⭐

Wilt u zelf lezen wat onze klanten van ons vinden bekijk onze reviews.

Naast dat onze website een frisse en moderne uitstraling heeft gekregen, hebben wij ook gewerkt aan onze service en klantbeleving. Wat kan u van ons verwachten?

  • Gratis afhalen bij onze magazijnen
  • Groter assortiment
  • Sneller en gemakkelijker bestellen

Heeft u al eerder een order geplaats?

Wij leveren uw order gewoon op de afgesproken tijden bij u op de stoep! Met scherpe prijzen, goede service en nu een nog betere winkelervaring, blijven wij uw vertrouwde partner voor bouwmaterialen.

Had u op de vorige website een account?

Wij vragen u om opnieuw een account aan te maken. Dit kan u gemakkelijk doen door op deze link te klikken en hier uw e-mailadres in te vullen, u wordt vanzelf gevraagd om een wachtwoord en verdere gegevens in te voeren.