Ga naar hoofdinhoud
Multiplex 8mm

Multiplex 8mm

Multiplex 8mm nodig? Alle soorten direct te bestellen. Afmeting 250x122cm. Ruim assortiment triplexplaten voor binnen (interieur), voor buiten (exterieur). Ook verkrijgbaar: multiplex 6mm of multiplex 9mm

Positie
Dikte
8mm
(1)
Afmeting
250x122cm
(1)

één product

Pagina 1 van 1

Multiplex dikte 8mm (0,8cm) is dun multiplex. Bijna net zo dik als buigtriplex. Multiplexplaten zijn verkrijgbaar in veel diktes. Naast multiplex 8mm zijn er nog meer plaatdiktes te koop. Wat is de eerstvolgende dikte? Dat is multiplex 10mm. Dun multiplex is niet geschikt voor zwaardere toepassingen.

Multiplexplaten kunnen het beste droog en vlak worden opgeslagen. Het bewerken van multiplexplaten gaat het beste met scherp gereedschap. Het laat zich goed zagen met de cirkelzaag en fresen met de bovenfrees. Om indringen van vocht te voorkomen is ons advies om de randen te behandelen met randcoating en deze te schilderen. Multiplex kan worden bevestigd met schroeven, nagels en spijkers, of worden verlijmd. Hout moet ventileren. Belangrijk is daarom om te zorgen voor voldoende ventilatie als u multiplexplaten monteert! Dit zijn allereerst enkele snelle tips voor het verwerken. Wilt u meer weten? Maak hieronder uw keuze:

Wilt u meer informatie over de verwerking van multiplex? Lees onze advies pagina over multiplex.