Ga naar hoofdinhoud
Plaatwijzer

Plaatwijzer

Welke houten plaat heeft u nodig? Welke plaat is geschikt voor uw klus? Gebruik onderstaande plaat keuze wijzer om de multiplex platen te kiezen die u nodig heeft.

Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij bij plaatprofi veel van plaatmateriaal. Kies een van de plaat soorten zoals: zoals: MultiplexPopulierenMDFUnderlaymentBetonbekistingSpaanplaatRussich berken triplex en Board.

Keuzehulp plaatmateriaal

Materiaal

Toepassing

Multiplex

Binnen

Onbehandeld

Gegrond

Buiten

Onbehandeld

Gegrond

Underlayment

Vloerplaten

Dakplaten

Binnenkant dak

Buitenkant dak

Wandplaten

Veelgestelde vragen over plaatmaterialen

Wat is MDO coating?

MDO is een unieke en direct overschilderbare toplaag. Samen met een optimale verfhechting ontstaat er een strak en duurzaam schilderresultaat. MDO staat voor medium density overlay. De MDO toplaag kan niet dienen als definitieve afwerkingslaag omdat deze niet bestand is tegen zon- en weersinvloeden.

Wat betekent zonder garantie?

U koopt een plaat van uitstekende kwaliteit zoals u van PlaatProfi mag verwachten. Er is echter geen productgarantie of fabrieksgarantie van toepassing op het product. Als productgarantie of fabrieksgarantie voor u niet belangrijk zijn dan kunt u dus volstaan met deze platen.

Wat betekent productgarantie?

Productgarantie is een garantie die wordt gegeven op het product. Een garantieverklaring ontvangt u van ons op aanvraag. Om in aanmerking te komen voor garantie is het belangrijk dat u het product op de juiste wijze verwerkt.

Wat betekent fabrieksgarantie?

Fabrieksgarantie is een garantie die wordt gegeven door de fabrikant. Een garantieverklaring ontvangt u van ons op aanvraag. Om in aanmerking te komen voor garantie is het belangrijk dat u het product op de juiste wijze verwerkt.