Ga naar hoofdinhoud
Trespa® Wit

Trespa® Wit

Zoekt u Trespa® Wit? Ook bekend als Meteon® White. Bekende kleuren zijn A0300, A0400. Maak hier uw keuze.
Anderen bekeken ook: A0400 Room Wit | Trespa® kleuren | Trespa® Izeon® | Trespa® Uni Colours

Positie
Dikte
6mm
(6)
8mm
(4)
10mm
(4)
13mm
(4)
Afmeting
255x186cm
(4)
305x153cm
(6)
365x186cm
(4)
427x213cm
(4)
Kleur
A03.0.0 - Wit
(1)
A04.0.0 - Room Wit
(1)
A05.0.0 - Puur Wit
(1)
A05.1.0 - Papyrus Wit
(1)
Afwerking gevelplaat
Satin (ST)
(4)
Rock (RT)
(4)

6 producten

Pagina 1 van 1

TRESPA® gevelbekleding

TRESPA® nodig? Koop hier uw IZEON® en Uni-Colours platen. IZEON®-platen zijn verkrijgbaar in RAL kleuren. De kleuren Metallics, Wood decors en Naturals zijn op bestelling leverbaar.

TRESPA® Uni Colours is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak. Gefabriceerd met Trespa’s unieke, bedrijfseigen technologieën, Electron Beam Curing (EBC) en Dry Forming (DF). De mix van thermohardende harsen en tot 70% op hout gebaseerde vezels, vervaardigd onder hoge druk en hoge temperaturen, resulteert in een zeer stabiele, dichte plaat met een goede sterkte–gewicht verhouding.

Meer weten over Wit TRESPA®?

Ga direct naar:

TRESPA® gevelbekleding

TRESPA® Uni colours wit

TRESPA® afmetingen en diktes

Wilt u zaagverlies voorkomen? Kies de juiste afmeting TRESPA®. De standaard TRESPA® afmetingen staan hieronder weergegeven.

Afmetingen

Diktes

TRESPA® is verkrijgbaar in de volgende diktes:

Veel gestelde vragen

  1. Wat is de grootste TRESPA® plaat? Dit is 427x213cm. TRESPA® van meer dan 400cm breed! Voordeel: minder afval en zaagverlies.
  2. Hoe lang wordt er garantie gegeven? 10 jaar productgarantie op het TRESPA® METEON®-programma.
  3. Welke kleuren zijn er? Wij hebben 24 kleuren op voorraad. Bekijk de Trespa® kleuren. Of bekijk direct veelgekozen tinten in grijs, zwart en groen.
  4. Wat is het gewicht van een plaat? Lees het blog over Trespa afmetingen en gewicht.
  5. Wat is het verschil tussen Trespa® en Rockpanel? Lees hier ons blog artikel

Kleurbestendig en weerbestendig

TRESPA® METEON®-platen en IZEON®-platen presteren zeer goed in de buitenlucht.  De TRESPA®-platen zijn vrijwel ongevoelig voor zure regen. De beste graadmeter voor de prestaties van het materiaal zijn versnelde verweringstesten. Uit recente studies blijkt dat het decoratieve oppervlak van TRESPA® METEON® onverminderd zeer hoog scoort op aspecten als UV-bestendigheid en kleurstabiliteit. Zon en regen hebben geen significant effect op het plaatoppervlak. 

Sterk en solide gevelplaten

Bouten, schroeven en andere mechanische bevestigingsmaterialen blijven stevig vast blijven zitten in TRESPA®. Waarom? TRESPA® METEON® is een materiaal met een hoge consistentie en dichtheid. Deze gevelplaten hebben een de hoge buig- en treksterkte en een uitstekende uitrekbestendigheid. De slag- en stootvastheid van de platen goed te noemen. de platen zijn gemakkelijk te bewerken en verwerken.

Veiligheid en zekerheid

TRESPA® METEON® is leverbaar in verschillende kwaliteiten: standaard kwaliteit en brandvertragende kwaliteit (FR). Het standaard leveringsprogramma van TRESPA® METEON® voldoet aan de eisen van de Europese norm EN 438-6 en voldoet tevens aan de door European Economic Area (EER) verplicht gestelde CE-markering conform de Europese norm EN 438-7.  TRESPA® hecht grote waarde aan de veiligheid van processen en producten.

Bewerken van TRESPA®

Lees ons blog over zagen van Trespa®. TRESPA® laten zagen of boren? Wij hebben hiervoor een bewerkingsafdeling. Onze zaagafdeling is in staat om uw TRESPA® zeer naukeurig te bewerken. Bijvoorbeeld exact op maat zagen. Wilt u TRESPA® laten zagen? Neem dan contact met ons.

Onderhoudsvriendelijk

TRESPA® METEON®-platen zijn robuust en reageren niet op andere stoffen, waardoor er geen extra afwerk- of beschermlagen nodig zijn. Vuil hecht amper op het gesloten, poriënvrije, dichte HPL-oppervlak, waardoor TRESPA® METEON® glad en makkelijk te reinigen blijft.

Reiniging en onderhoud

Op het gesloten oppervlak van de gevelbekleding TRESPA® METEON® kan vuil zich vrijwel niet vastzetten, waardoor het product glad blijft en gemakkelijk te reinigen is. Bekijk in de onderstaande informatie video hoe eenvoudig TRESPA® te reinigen is!

TRESPA® bestellen? Uit voorraad leverbaar!

De meest gebruikte TRESPA® platen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bent u op zoek naar hoge kwaliteit HPL gevelbekleding? U maakt een goede keuze door te kiezen voor TRESPA® Uni Colours en IZEON®.