Gevelbekleding
Deur & kozijn
Nieuws
Klusadvies
Fermacell Estrich egalisatiekorrels 50 liter/zak
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Fermacell Estrich egalisatiekorrels 50 liter/zak
Verpakking
Per stuk
pal à 30 stuks

€ 28,19
Levertijd in werkdagen
1 dag
 • Usp icon

  Bezorging op de stoep door eigen chauffeur

 • Usp icon

  Korte levertijden, eigen voorraad

 • Usp icon

  Groothandel prijzen

Fermacell Estrich egalisatiekorrels 50 liter/zak

Fermacell Estrich egalisatiekorrels 50 liter/zak

De lichtgewicht minerale korrels met hun bijzondere bouwfysische eigenschappen zijn op vele terreinen inzetbaar. Door hun ruwe korreloppervlak haken de korrels in elkaar en bieden daardoor een hoge stabiliteit. Door de haakwerking van de korrels is het mogelijk om zonder verdichting een hoogte egalisatie aan te brengen. Door het geringe gewicht is het gebruik van de droge egalisatiekorrels ook mogelijk in combinatie met lichte vloeren (bv houten vloerconstructies).

Gedroogd, mineraal en in elkaar hakend granulaat. Bouwstofklasse A1. Voor een egalisatie tot 100 mm storthoogte. Ca. 400 kg/m³.

Toepassing

Voor alle droge dekvloersystemen en normale droge estrichvloerensystemen. FERMACELL Droge egalisatiekorrels worden gebruikt voor het egaliseren en ophogen van ongelijke vloeren bij renovatie en nieuwbouw. Met behulp van een afreiset kan ophoging/egalisatie tot een exacte hoogte gebeuren. Het materiaal is zeer geschikt voor toepassing onder FERMACELL vloerelementen. Ook kunnen de egalisatiekorrels worden gebruikt als warmte-isolatie in vloeropbouwen met houtenbalklagen. De FERMACELL Droge egalisatiekorrels zijn het ideale product voor hoogteegalisatie bij onvlakke vloeren in renovatie en nieuwbouw. Op economische wijze laten zich hiermee efficiente opbouwen voor geluidisolatie, brandwerendheid en warmteisolatie maken. De droge egalisatiekorrels zijn specifiek hgeschikt voor de toepassing onder FERMACELL Vloerelementen en FERMACELL Powerpanel Vloerelementen. Bij storthoogten >100 mm en in natte ruimten adviseren wij FERMACELL Gebonden egalisatiemiddel.

Product Specifications
 • Category
  RuwbouwFermacellFermacell estrich 2E32
Downloads
fermacell-handleiding-vloerelementen
Download herroepingsformulier